r
Nosalty Logó

Karácsonyi töltött csokikoszorú

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Oli(E)va
Karácsonyi töltött csokikoszorú
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
230 °C
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 1035 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 6207 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 417 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    57.7 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    278 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    640 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    259 mg
  • Nátrium
    182 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.4 g
  • Cukor
    72 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    379 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    373 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    80 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    264 micro
Összesen 1035 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.6 g

Zsír

  • Összesen
    346.2 g
  • Telített zsírsav
    194 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    100 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    1668 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3839.9 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    191 mg
  • Kálcium
    435 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    516 mg
  • Foszfor
    1553 mg
  • Nátrium
    1090 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    704.6 g
  • Cukor
    431 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    299.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2275 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    246 micro
  • Kolin:
    930 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2236 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    482 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1586 micro
Összesen 6207 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    23.3 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    112 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    257.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.3 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    153 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    150 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    107 micro
Összesen 417 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy teflonos kislábosban nagyon alacsony hőfokon felolvasztjuk a vajat a csokival, hűtjük.
  2. Egy keverőtálban mixerrel felhabosítjuk a tojásokat a cukrokkal, sóval.
  3. Folytatjuk a mixerrel, hozzáadjuk a csokis masszát, végül a szitált sütőporos lisztet.
  4. Ha a masszánk már egynemű, beletördeljük a töltött kekszeket.
  5. Nagyon jól kivajazunk, lisztezünk egy középen lyukas tortaformát, és nagyon jól előmelegített sütőben sütjük addig, amíg fel nem szakad a teteje.
  6. Teljesen ki kell hűlnie, úgy tálaljuk vaníliafagyival vagy vaníliával ízesített felvert tejszínhabbal.
  • Sütés hőfoka: 230 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 25
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 157
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 11637
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 27.

Ajánló

Nagyon jó minőségű vaníliafagyival fantasztikus...:))

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Oli(E)va 85 recept

A süti belül lágy, folyós-csokis marad, a ropogós kekszekkel benne... mennyei... Előre el lehet készíteni, gyorsan, egyszerűen megvan, és a hűtőből kínálni, legfinomabb hidegen, fagyival... Kalóriákat ne is számoljunk, de Karácsonykor ki nem bűnözik? Megérdemeljük, nem igaz?

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...