Kapros-mentás uborkasaláta
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
- 0% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 29% Zsír
-
1g apró uborka0 kcal
-
2g kapor1 kcal
-
8g citromlé2 kcal
-
4g olívaolaj35 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
38
kcal
- 0% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 29% Zsír
-
1g apró uborka0 kcal
-
3g kapor1 kcal
-
16g citromlé4 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
76
kcal
- 0% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 29% Zsír
-
3.6g apró uborka1 kcal
-
10.7g kapor5 kcal
-
57.1g citromlé13 kcal
-
28.6g olívaolaj253 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
272
kcal
- 0% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 29% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.1 g
Zsír
-
Összesen 4 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 8.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 4 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 1 mg
-
Foszfor 2 mg
-
Nátrium 1 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 9.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
38
kcal
- 0% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 29% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.2 g
Zsír
-
Összesen 8.1 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 16.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 7 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 3 mg
-
Foszfor 3 mg
-
Nátrium 2 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.3 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 18.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 12 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 1 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
76
kcal
- 0% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 29% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.6 g
Zsír
-
Összesen 28.8 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 21 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 57.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 12 mg
-
Nátrium 8 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 65.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 42 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 31 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 28 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 9 micro
Összesen
272
kcal
Hozzávalók
-
só teáskanál
Elkészítés
- Az uborkát meghámozzuk, megmossuk, kettévágjuk, egy teáskanállal eltávolítjuk a magokat. Az uborkát vékony szeletekre vágjuk.
- A kaprot és a mentát apróra vágjuk.
- A citromlevet elkeverjük az olajjal.
- Sóval ízesítjük, majd hozzákeverjük a fűszereket és az uborkát.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 41
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 2689
- Feltöltés dátuma: 2013. július 24.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Volt a hűtőben még egy uborka, de nem akartam a megszokott uborkasalátát készíteni, ez lett belőle. Finom, friss, üdítő a nagy melegben.