Kapros-fokhagymás cukkinikarika
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Salamon Csilla
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
215
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
861
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.2 g
Zsír
-
Összesen 17.2 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 46 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 820.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 349 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 43 mg
-
Foszfor 186 mg
-
Nátrium 232 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 101.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 297 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 47 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 86 micro
-
Kolin: 11 mg
-
Retinol - A vitamin: 117 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 68 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1010 micro
Összesen
215
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 44.7 g
Zsír
-
Összesen 69 g
-
Telített zsírsav 29 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 33 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 185 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3283.4 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 1395 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 171 mg
-
Foszfor 743 mg
-
Nátrium 928 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.1 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 407.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1186 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 190 mg
-
D vitamin: 32 micro
-
K vitamin: 26 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 343 micro
-
Kolin: 43 mg
-
Retinol - A vitamin: 470 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 272 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4039 micro
Összesen
861
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.9 g
Zsír
-
Összesen 12.2 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 583.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 248 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 30 mg
-
Foszfor 132 mg
-
Nátrium 165 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 72.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 211 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 34 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 61 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 83 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 48 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 717 micro
Összesen
154
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A cukkinit meghámozzuk, felkarikázzuk és egy tálba tesszük.
- Rátesszük az olívaolajat, apróra vágott kaprot, zúzott fokhagymát, ízlés szerint sót, fűszereket. Átforgatjuk, és kb. 10 percig állni hagyjuk. (De ne tovább, mert bebarnul a cukkini).
- Sütőpapírral vagy olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, előmelegített sütőben sütjük. A vége előtt kb. 10 perccel kivesszük, megszórjuk reszelt sajttal, és addig sütjük, amíg szépen rápirul a sajt.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 20 perc
- Receptkönyvben: 132
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 4960
- Feltöltés dátuma: 2019. augusztus 02.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Salamon Csilla
1203 recept
Diétázok is bátran fogyaszthatják.