Kapros-fehérboros csirkemáj
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
257
kcal
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
257
kcal
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 90% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.6 g
Zsír
-
Összesen 6.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 152 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 653.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 211 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 74 mg
-
Foszfor 251 mg
-
Nátrium 80 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 23.2 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 368.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1588 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 7 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 60 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 574 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 436 micro
-
Kolin: 106 mg
-
Retinol - A vitamin: 1448 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 1675 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 18 micro
-
Lut-zea 3138 micro
Összesen
257
kcal
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 90% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.6 g
Zsír
-
Összesen 6.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 152 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 653.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 211 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 74 mg
-
Foszfor 251 mg
-
Nátrium 80 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 23.2 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 368.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1588 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 7 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 60 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 574 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 436 micro
-
Kolin: 106 mg
-
Retinol - A vitamin: 1448 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 1675 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 18 micro
-
Lut-zea 3138 micro
Összesen
257
kcal
- 3% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 90% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.1 g
Zsír
-
Összesen 1.1 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 25 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 107.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 35 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 41 mg
-
Nátrium 13 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 60.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 261 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 94 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 72 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 238 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 276 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 3 micro
-
Lut-zea 516 micro
Összesen
43
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Olívaolajat teszünk egy serpenyőbe, megfonnyasztjuk rajta a karikákra vágott hagymát.
- Felöntjük a borral, beletesszük a májat.
- Kaporral és borssal fűszerezzük, fedő alatt pároljuk.
- A végén sózzuk.
- Receptkönyvben: 70
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 6024
- Feltöltés dátuma: 2009. december 04.
Ajánló
Tálalhatjuk krumplipürével és savanyúsággal. Én most ecetes szőlőt adtam mellé.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Imádom a serpenyős csirkemájat, a kapor meg a zöldhagyma pedig plusz friss ízt ad neki. Egyik ismerősöm ajánlotta ezt a receptet, és többször kipróbáltam azóta.