r
Nosalty Logó

Kapros camembert-rel töltött pulykamell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
a-édrienn
Kapros camembert-rel töltött pulykamell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 721 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 4326 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 202 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.6 g

Zsír

  • Összesen
    49.9 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2187.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    351 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    680 mg
  • Nátrium
    1002 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    217.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    332 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    215 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 721 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    375.8 g

Zsír

  • Összesen
    299.6 g
  • Telített zsírsav
    132 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    109 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    1290 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13124 g
  • Cink
    32 mg
  • Szelén
    367 mg
  • Kálcium
    2105 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    494 mg
  • Foszfor
    4081 mg
  • Nátrium
    6013 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    1302.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1992 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    153 mg
  • D vitamin:
    104 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    76 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    603 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1288 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    114 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 4326 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    616.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    192 mg
  • Nátrium
    282 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 202 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pulykamellet felszúrva félbevágjuk, enyhén megklopfoljuk fél ujjnyi vastagságra, mindkét felét enyhén sózzuk.
  2. Olvasztott vajjal a belső felét megkenjük.
  3. A tölteléknek a camembert sajtot kis kockákra vágjuk, majd a friss kaprot finomra vágjuk, és szerecsendióval ízesítve jól összekeverjük.
  4. A tölteléket a pulykamellre rakjuk, majd felgöngyöljük, hústűvel összetűzzük.
  5. Durvára őrölt színes borssal megszórjuk.
  6. A tepsi alját bacon-nel kibéleljük, és a húst erre tesszük, majd olívaolajjal meglocsoljuk, és a tetejét is befedjük bacon-nel.
  7. 1 dl húslevest öntünk alá, és fóliázzuk, majd előmelegített sütőben közepes lángon kb. 1 órán át sütjük. Ha már puha a hús, akkor a fóliát levesszük róla, és hagyjuk, hogy a teteje szép piros legyen.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 82
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 11979
  • Feltöltés dátuma: 2010. július 08.

Ajánló

Köretnek burgonyapürét vagy rizi-bizit készítsünk. Megjegyzés: Aki nem szeretné egyben megsütni, akár szeletenként is megcsinálhatja.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
a-édrienn 87 recept

Karácsonyi menü volt tavaly nálunk, és annyira ízlett a családnak, hogy most egy szülinapra is ezt készítettük.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...