r
Nosalty Logó

Kapros camembert-rel töltött pulykamell

0,0

0 ÉRTÉKELÉS12 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
a-édrienn
Kapros camembert-rel töltött pulykamell
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

721
Kalória
62.6g
Fehérje
2.4g
Szénhidrátok
49.9g
Zsír
217.1g
Víz
215.1g
Koleszterin
630mg
Rost
427.5mg
Cukor
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 721 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 4326 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 202 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.6 g

Zsír

  • Összesen
    49.9 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2187.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    351 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    680 mg
  • Nátrium
    1002 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    217.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    332 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    215 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 721 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    375.8 g

Zsír

  • Összesen
    299.6 g
  • Telített zsírsav
    132 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    109 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    1290 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13124 g
  • Cink
    32 mg
  • Szelén
    367 mg
  • Kálcium
    2105 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    494 mg
  • Foszfor
    4081 mg
  • Nátrium
    6013 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    1302.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1992 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    153 mg
  • D vitamin:
    104 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    76 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    603 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1288 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    114 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 4326 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    616.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    192 mg
  • Nátrium
    282 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    61.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 202 kcal

Elkészítés

  1. A pulykamellet felszúrva félbevágjuk, enyhén megklopfoljuk fél ujjnyi vastagságra, mindkét felét enyhén sózzuk.
  2. Olvasztott vajjal a belső felét megkenjük.
  3. A tölteléknek a camembert sajtot kis kockákra vágjuk, majd a friss kaprot finomra vágjuk, és szerecsendióval ízesítve jól összekeverjük.
  4. A tölteléket a pulykamellre rakjuk, majd felgöngyöljük, hústűvel összetűzzük.
  5. Durvára őrölt színes borssal megszórjuk.
  6. A tepsi alját bacon-nel kibéleljük, és a húst erre tesszük, majd olívaolajjal meglocsoljuk, és a tetejét is befedjük bacon-nel.
  7. 1 dl húslevest öntünk alá, és fóliázzuk, majd előmelegített sütőben közepes lángon kb. 1 órán át sütjük. Ha már puha a hús, akkor a fóliát levesszük róla, és hagyjuk, hogy a teteje szép piros legyen.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

Karácsonyi menü volt tavaly nálunk, és annyira ízlett a családnak, hogy most egy szülinapra is ezt készítettük.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Húsimádó rablóhús

A rablóhúsban egyrészt az a nagyszerű, hogy sokféleképpen variálhatóak benne a hozzávalók, legyen szó akár csirkéről, disznóról, bárányról vagy marháról. Másrészt rendkívül ...

Simon Gábor

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!