Káposztasaláta citromos dresszinggel
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
129
kcal
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
775
kcal
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.7 g
Zsír
-
Összesen 8.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 249 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 87 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 25 mg
-
Foszfor 53 mg
-
Nátrium 81 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.4 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 195 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 77 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 173 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 89 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 66 micro
-
β-karotin 146 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 147 micro
Összesen
129
kcal
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 16 g
Zsír
-
Összesen 53.2 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 38 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1494.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 522 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 150 mg
-
Foszfor 319 mg
-
Nátrium 485 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 74.4 g
-
Cukor 39 mg
-
Élelmi rost 31 mg
VÍZ
-
Összesen 1169.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 91 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 460 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1040 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 532 micro
-
Kolin: 135 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 396 micro
-
β-karotin 879 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 882 micro
Összesen
775
kcal
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1 g
Zsír
-
Összesen 3.3 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 92.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 32 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 20 mg
-
Nátrium 30 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 72.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 28 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 64 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 24 micro
-
β-karotin 54 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 54 micro
Összesen
47
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A káposztát megmossuk, a torzsáját kivágjuk, majd vékony csíkokra vágjuk. Az olívabogyókat 4-be vágjuk.
- Az olajat elkeverjük a citromlével. Sóval, borssal fűszerezzük. Hozzákeverjük a petrezselyemzöldet.
- A dresszinget a káposztára öntjük, hozzáadjuk az olívát, és jól összekeverjük.
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 67
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 6201
- Feltöltés dátuma: 2013. július 20.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A dresszinget ízesíthetjük 1 gerezd áttört fokhagymával is.