r
Nosalty Logó

Kacsamell almás tepsis burgonyával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Chrissyke
Kacsamell almás tepsis burgonyával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1692 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 3382 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 130 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    94.9 g

Zsír

  • Összesen
    104.1 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    374 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2679.5 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    107 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    185 mg
  • Foszfor
    1212 mg
  • Nátrium
    1073 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.2 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    843 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    112 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    105 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    162 micro
  • Kolin:
    314 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 1692 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    189.9 g

Zsír

  • Összesen
    208.1 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    49 g
  • Koleszterin
    748 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5359 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    215 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    370 mg
  • Foszfor
    2423 mg
  • Nátrium
    2147 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    188.4 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1685.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    225 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    42 mg
  • C vitamin:
    211 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    627 mg
  • Retinol - A vitamin:
    214 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    172 micro
Összesen 3382 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    207.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 130 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsamell bőrös oldalát beirdaljuk, mindkét oldalát befűszerezzük alaposan.
  2. Serpenyőben, forró olajban kérgesítjük mindkét oldalát (8-10 perc).
  3. Utána áthelyezzük Pataki-tálba vagy öntöttvas tálba, felöntjük vízzel, kis olajjal, ráhelyezzük a baconszeleteket. Mellédobáljuk a felcikkezett burgonyát és almát, lefedjük. Előmelegített 170 fokos sütőbe toljuk, 1 óráig sütjük. (Néha megforgatjuk a burgonyát.)
  4. Majd a fedő levétele után magasabbra állítjuk a hőfokot, és pirosra pirítjuk a kacsamellet (burgonyát is).
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 85
  • Tegnapi nézettség: 9
  • 7 napos nézettség: 37
  • Össznézettség: 26537
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Chrissyke 35 recept

Így nagyon szaftos, ízletes kacsát kapunk. A sütő elvégez helyettünk mindent, a végén már csak tálalnunk kell.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek