r
Nosalty Logó

Kacsamell almás tepsis burgonyával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Chrissyke
Kacsamell almás tepsis burgonyával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1692 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 3382 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 130 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    94.9 g

Zsír

  • Összesen
    104.1 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    374 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2679.5 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    107 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    185 mg
  • Foszfor
    1212 mg
  • Nátrium
    1073 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.2 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    843 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    112 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    105 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    162 micro
  • Kolin:
    314 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 1692 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    189.9 g

Zsír

  • Összesen
    208.1 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    49 g
  • Koleszterin
    748 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5359 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    215 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    370 mg
  • Foszfor
    2423 mg
  • Nátrium
    2147 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    188.4 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1685.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    225 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    42 mg
  • C vitamin:
    211 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    627 mg
  • Retinol - A vitamin:
    214 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    172 micro
Összesen 3382 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    207.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 130 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsamell bőrös oldalát beirdaljuk, mindkét oldalát befűszerezzük alaposan.
  2. Serpenyőben, forró olajban kérgesítjük mindkét oldalát (8-10 perc).
  3. Utána áthelyezzük Pataki-tálba vagy öntöttvas tálba, felöntjük vízzel, kis olajjal, ráhelyezzük a baconszeleteket. Mellédobáljuk a felcikkezett burgonyát és almát, lefedjük. Előmelegített 170 fokos sütőbe toljuk, 1 óráig sütjük. (Néha megforgatjuk a burgonyát.)
  4. Majd a fedő levétele után magasabbra állítjuk a hőfokot, és pirosra pirítjuk a kacsamellet (burgonyát is).
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 85
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 28
  • Össznézettség: 26614
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Chrissyke 35 recept

Így nagyon szaftos, ízletes kacsát kapunk. A sütő elvégez helyettünk mindent, a végén már csak tálalnunk kell.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...