r
Nosalty Logó

Joghurtos-babapiskótás epres torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Cicamica
Joghurtos-babapiskótás epres torta
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 601 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 6003 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 183 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    27 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    445.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    340 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70.5 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 601 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    130.8 g

Zsír

  • Összesen
    269.9 g
  • Telített zsírsav
    233 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    377 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4457.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    320 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    592 mg
  • Nátrium
    3395 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    705 g
  • Cukor
    452 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    531.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    159 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    276 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    277 micro
  • Kolin:
    157 mg
  • Retinol - A vitamin:
    154 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    420 micro
Összesen 6003 kcal
  • 8% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    136.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    18 mg
  • Nátrium
    104 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 183 kcal

Elkészítés

  1. A gyümölcstorta alapot berakjuk a kapcsos tortaformába.
  2. Az eperjoghurtot a cukrászhabbal és a zselatinfix-szel, mixerrel 3 percig keverjük, míg jó krémes és habos lesz.
  3. A babapiskótával körberakjuk a tortaformát.
  4. A felvert krémet a gyümölcstorta lapra halmozzuk, aztán elsimítjuk úgy, hogy mindenhová jusson krém, de a piskótán belül maradjon.
  5. A fagyasztott epret a tetején elosztjuk, hogy az összes ráférjen.
  6. A piros expressz tortazselét -a leírás szerint 3 dl forró vízzel jól elkeverjük- kézi habverővel, míg fel nem oldódik.
  7. Ráöntjük a zselét a gyümölccsel díszített torta tetejére, és várunk a dermedésre.
  8. Ha megkötött a zselé, akkor a tortát a fogyasztásig a hűtőbe rakjuk.
  • Tepsi mérete: 27
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 7598
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 30.

Ajánló

Megjegyzésként: ha valaki szereti a nagy gyümölcsdarabos joghurtot, akkor tehet bele vödrös, azaz 1 kg joghurtot, azzal is nagyon finom!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Joghurtos-babapiskótás epres torta
Cicamica 1 recept

A kisfiam születésnapja volt, és erre az alkalomra készítettem ezt el! 

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...