Japán porhanyós karaage csirkefalatok
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
- 14% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
250g csirkecomb278 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
8g szójaszósz5 kcal
-
0g gyömbér0 kcal
-
5g mirin7 kcal
-
67 kcal
- 14% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
250g csirkecomb278 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
8g szójaszósz5 kcal
-
0g gyömbér0 kcal
-
5g mirin7 kcal
-
67 kcal
- 14% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
87.6g csirkecomb97 kcal
-
1.1g fokhagyma1 kcal
-
2.6g szójaszósz2 kcal
-
0g gyömbér0 kcal
-
1.8g mirin2 kcal
-
24 kcal
- 14% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 22.5 g
Zsír
-
Összesen 20.8 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 818.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 18 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 29 mg
-
Foszfor 216 mg
-
Nátrium 529 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 97.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 36 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 58 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 119 micro
- 14% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 22.5 g
Zsír
-
Összesen 20.8 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 818.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 18 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 29 mg
-
Foszfor 216 mg
-
Nátrium 529 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 97.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 36 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 58 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 119 micro
- 14% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.9 g
Zsír
-
Összesen 7.3 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 42 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 286.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 6 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 76 mg
-
Nátrium 185 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 34.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 13 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 13 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 42 micro
Hozzávalók
-
1.5 teáskanál szójaszósz
Elkészítés
- A kicsontozott csirkecombokat nagyobb kockákra vágjuk, egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a szójaszószt, mirint, a lereszelt gyömbért és a fokhagymát. Kézzel jól összedolgozzuk ebben a szószban.
- Hagyjuk kb. 5 percet állni, hogy összeérjenek az ízek. Ezután szórjuk meg bőven keményítővel, de ha a keményítő száraz marad, akkor por ízű lesz a húsunk, ezért hagyjuk beleivódni a szószos húsba, kb. 5 percig.
- Ezután fritőzben, vagy olajban 170 fokon süssük ropogósra, majd konyhai törlőpapírra rakva itassuk fel a felesleges olajat.
- Pár perc alatt átsül, frissen, ropogósan fogyasszuk, bár hidegen is finom.
Bevált ez a recept?
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
- Sütés hőfoka: 170 °C
- Sütés ideje: 5 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 92
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 14
- Össznézettség: 7633
- Feltöltés dátuma: 2014. június 28.
Ajánló
Friss citromgerezddel tálaljuk, fogyasztás előtt picit facsarjunk rá belőle. Én mondjuk nélküle is szeretem, friss salátát készítve hozzá.
Receptjellemzők
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- babakonyha:
-
- maradékból:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
A japánok közkedvelt étele, mely gyorsan és egyszerűen készül, na de annál finomabb. Készen is lehet kapni, de én inkább otthon készítem, mert így szeretem. Hogy könnyebben csússzon, egy pohár sört is ajánlok mellé. :-)))
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!