r
Nosalty Logó

Isler egészségesen

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Szívós Anita
Isler egészségesen
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 40% Zsír
Összesen 658 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 40% Zsír
Összesen 2629 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 40% Zsír
Összesen 427 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 40% Zsír
  • 6% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    46.4 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    720.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    205 mg
  • Nátrium
    394 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    6.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    111 micro
Összesen 658 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 40% Zsír
  • 6% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.3 g

Zsír

  • Összesen
    185.6 g
  • Telített zsírsav
    128 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2881.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    117 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    313 mg
  • Foszfor
    819 mg
  • Nátrium
    1577 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    225.5 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    105 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    445 micro
Összesen 2629 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 40% Zsír
  • 6% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    30.2 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    469.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    257 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    4.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 427 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kókuszzsírt a graham liszttel, a xilittel, a sóval, a mandulatejjel és a darált dióval összekeverjük, majd tésztává gyúrjuk.
  2. Egy órán át pihentetjük a hűtőben, majd kinyújtjuk 3-4 milliméter vastagra. Egy pohár segítségével a tésztából  kerek formákat szaggatunk.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 10-12 perc alatt aranybarnára sütjük.
  4. Végül a langyos sütemények felét a házi készítésű, cukormentes lekvárral megkenjük, és összetapasztjuk a lekvár nélküli korongokkal. Csokimázzal díszíthető.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 128
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 5134
  • Feltöltés dátuma: 2019. január 06.

Receptkategóriák

Felhasználó képe
Szívós Anita 17 recept

Az isler hallatán rögtön az étcsokoládéval bevont, isteni finom, omlós tészta jut eszembe, amely vékony lekvárréteggel van megkoronázva.... mmmmmm. Az islerről nekem még a cukrászdák jutnak eszembe, ahol mindenféle ízesítésű lekvárral, csokicsodával bevont, különlegesebbnél különlegesebb variációban, ízben és formában lehet megvásárolni ezeket az isteni finom süteményeket. Azonban, amióta életmódot változtattam, nemigen bukkantam még rá egyetlen egy cukrászdában sem a számomra tökéletes islerre, ezért úgy döntöttem, hogy elkészítem saját magam egészséges alapanyagokból és a házi készítésű cukormentes lekvárommal.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...