r
Nosalty Logó

Hústorta 4. - tejszínes

0,0

0 ÉRTÉKELÉS6 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Nassoló Naplopó
Hústorta 4. - tejszínes
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1300
Kalória
103.4g
Fehérje
3.1g
Szénhidrátok
93.5g
Zsír
313.1g
Víz
376.5g
Koleszterin
185.6mg
Rost
3g
Cukor
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1300 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 5196 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 231 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    103.4 g

Zsír

  • Összesen
    93.5 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    377 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4019.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    751 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    1043 mg
  • Nátrium
    2017 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    313.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    427 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    96 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    400 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    330 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    313 micro
Összesen 1300 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    413.7 g

Zsír

  • Összesen
    374.1 g
  • Telített zsírsav
    159 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    138 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    1506 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16077.3 g
  • Cink
    32 mg
  • Szelén
    369 mg
  • Kálcium
    3002 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    420 mg
  • Foszfor
    4170 mg
  • Nátrium
    8066 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.3 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    1252.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1708 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    152 micro
  • K vitamin:
    382 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    69 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    183 micro
  • Kolin:
    296 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1600 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1319 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1251 micro
Összesen 5196 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    718.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    134 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    186 mg
  • Nátrium
    361 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    56 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 231 kcal

Elkészítés

  1. Egy kerek jénait kivajazunk.
  2. A pulykamellet felszeleteljük, sózzuk, és kiklopfoljuk.
  3. Kicsit meg lehet pirítani a szeleteket, majd kibéleljük egy részével a jénait. Fűszerezzük (én fűszersót használtam).
  4. Rétegezzük a sonkát, a bacont, a sajtszeleteket, majd ismét a husi jön, míg betelik a tál.
  5. A főzőtejszínt elkeverjük egy kis reszelt sajttal, és leöntjük az egészet. Kicsit megemelgetjük a rétegeket, hogy bejusson a tejszín, a tetejét vastagon megszórjuk reszelt sajttal, és berakjuk a sütőbe. Alá tepsit teszünk, mert a tejszín és a zsiradék miatt kifolyhat a lé.
  6. Addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul a tetején. Ha sok zsír sül ki, leönthetjük róla, és hagyjuk kihűlni.
  7. Amikor kihűlt, ki tudjuk borítani, egyben marad a torta, amelyet petrezselyemmel megszórva, szépen tálalhatunk, és szeletelhetünk.

Recept infó

  • Sütés ideje: 60 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C

Kislányom születésnapjára az édes torta mellé 13 embernek készítettem 2 ilyen hústortát. Nagyon laktató, finom főétel. Aki húst hússal eszik, annak ez a főnyeremény! :)

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Töltött kínai kel

Imádjuk a töltött káposztát, de nyáron sosem jut eszünkbe elkészíteni, mert olyan nehéz fogás, hát ez itt most pont nem az, a téli slankított, zöldséges párja, próbáljátok ki!

Gréti

Címlapról ajánljuk

4 növényféle, aminek ártasz, ha tavasszal metszed

Hamarosan belevághatunk a kerti munkálatokba, hogy minél virágzóbb, színesebb kertben gyönyörködhessünk. A tavaszi metszés remek ötlet, azonban vannak bizonyos fajta növények, amiknél nem hasznos ilyenkor megtenni. Mutatunk, 4 növényfélét, amihez semmiképp ne közelíts metszőollóval!

Amire eddig nem gondoltunk: ezek lehetnek az árrésstop negatív hatásai

Hamarosan életbe lép az árréstop, mely minden olyan kereskedelmi egységre vonatkozik, amelynek éves bevétele meghaladja a nettó egymilliárd forintot. Ezután a boltokban barátságosabb árakat tapasztalhatnak a vásárlók (legalábbis nem egyre növekvő árakat), de az új rendelkezésnek lehetnek negatív következményei.

8 dolog, amit Meghan Markle sokat kritizált Netflix sorozatából tanultunk

Március elején debütált Meghan sussex-i hercegné új életmód műsora, a Szeretettel, Meghan, és a fogadtatás...hát, nem nevezhető pozitívnak. Az internet népe nagyítóval elemezte a műsort, hogy aztán ízekre szedje a legkínosabb pillanatokat. Minden hibája ellenére már bejelentették a Szeretettel, Meghan második évadát, ezért összegyűjtöttük, mi mit tanultunk a műsorból.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!