Hamisburek
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
- 7% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
1165
kcal
- 7% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
4657
kcal
- 7% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 40.2 g
Zsír
-
Összesen 46.3 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 283 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1652.4 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 136 mg
-
Kálcium 420 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 134 mg
-
Foszfor 721 mg
-
Nátrium 226 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 144.9 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 315.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 219 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 55 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 463 micro
-
Kolin: 251 mg
-
Retinol - A vitamin: 217 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 23 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 338 micro
Összesen
1165
kcal
- 7% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 160.9 g
Zsír
-
Összesen 185.1 g
-
Telített zsírsav 59 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 66 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 42 g
-
Koleszterin 1133 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6609.7 g
-
Cink 19 mg
-
Szelén 545 mg
-
Kálcium 1681 mg
-
Vas 28 mg
-
Magnézium 538 mg
-
Foszfor 2885 mg
-
Nátrium 905 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 7 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 579.5 g
-
Cukor 73 mg
-
Élelmi rost 22 mg
VÍZ
-
Összesen 1260.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 874 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 39 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 218 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 7 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 6 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 51 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1853 micro
-
Kolin: 1002 mg
-
Retinol - A vitamin: 869 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 94 micro
-
β-crypt 24 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1350 micro
Összesen
4657
kcal
- 7% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.2 g
Zsír
-
Összesen 8.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 50 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 294.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 75 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 129 mg
-
Nátrium 40 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 25.8 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 56.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 39 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 83 micro
-
Kolin: 45 mg
-
Retinol - A vitamin: 39 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 60 micro
Összesen
206
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A tésztát feltesszük főni.
- Egy nagy tálban összekeverjük a többi hozzávalót, a tej kivételével.
- A tésztát félig puhára főzzük, majd leöntjük róla a vizet, és hozzákeverjük a joghurtos masszához.
- Ha amassza nem lepi el a tésztát, akkor öntünk még hozzá egy picitejet. Ízlés szerint sózzuk.
- Egy nagy tepsit jól kiolajozunk, és beleöntjük a tésztát.
- Előmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük még a teteje szép piros nem lesz.
- Sütés hőfoka: 250 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 30x40x10
- Sütés ideje: 60 perc
- Receptkönyvben: 71
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 10079
- Feltöltés dátuma: 2010. október 03.
Ajánló
A tésztát csak félig puhára főzzük, mert a sütőben még sokat puhul, és ha már előtte szétfőzzük a tésztát, akkor szétmállik. Sóval lehetünk egy kicsit bőkezűbbek, mert a tészta beszívja.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Ezt az ételt mi elég sűrűn szoktuk készíteni. Tegnap estefelé azon tanakodtunk a barátommal, hogy úgy ennénk valamit, én pedig feldobtam az ötletet, hogy sütök hamisburekot, mert igen egyszerű, nem nagyon kell vele pepecselni, és hát meg kell vallani, szeretjük is nagyon. Ez látszik is a fotón, mert hát persze nem bírtunk várni még egy kicsit kihűl, a sütőből kivéve rögtön szeletelni akartam, de hát ez, amint látszik nem jött össze. Szétesett az egész. Na, de hát így jár az, aki nem bír magával, vagyis jobban mondva a hasával...