Halfilé villámgyorsan
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
Sárika konyhája-Bíró Sára
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 14% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
168
kcal
- 14% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
669
kcal
- 14% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
104
kcal
- 14% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.5 g
Zsír
-
Összesen 9.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 262.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 28 mg
-
Kálcium 25 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 32 mg
-
Foszfor 142 mg
-
Nátrium 33 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 69 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 74 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 20 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 65 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 16 micro
Összesen
168
kcal
- 14% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 54.1 g
Zsír
-
Összesen 39.2 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 120 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1051.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 111 mg
-
Kálcium 101 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 130 mg
-
Foszfor 568 mg
-
Nátrium 134 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 276 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 22 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 62 mg
-
D vitamin: 298 micro
-
K vitamin: 24 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 81 micro
-
Kolin: 116 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 259 micro
-
β-crypt 18 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 64 micro
Összesen
669
kcal
- 14% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.4 g
Zsír
-
Összesen 6.1 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 19 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 164 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 89 mg
-
Nátrium 21 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 43.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 46 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 40 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 10 micro
Összesen
104
kcal
Hozzávalók
-
2 evőkanál zabliszt
-
1 tk fűszerpaprika
-
3 szál kakukkfű
-
4 ek olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
citrombors ízlés szerint
-
1 db citrom
Elkészítés
- Kivesszük a fagyasztóból a halfilét és hagyjuk hűtőben felengedni, ha félig felengedett már jó. Leöblítjük vízzel, majd meglocsoljuk citromlével és hagyjuk pihenni 1-2 órán keresztül. Papírtörlőre rakjuk.
- Sütés előtt törlőkendővel leitatjuk a nedvességet, sózzuk, citromborssal meghintjük. Egy papírtörlőkendőn összekeverjük a zablisztet, a pirospaprikával ebbe beleforgatjuk a halszeleteket, tenyérrel jól megnyomkodjuk, a panírozott halat.
- Serpenyőbe tesszük az olajat, beledobunk 2-3 kakukkfű ágat és citromkarikát. Forró olajon ropogósra sütjük. Tálaláskor ráhelyezzük a tányérra, mellé karfiolt kínálunk.
- Sütés ideje: 15 perc
- Receptkönyvben: 10
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 476
- Feltöltés dátuma: 2021. december 14.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Sárika konyhája-Bíró Sára
70 recept