r
Nosalty Logó

Hal és rák sült zöldséggel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Hal és rák sült zöldséggel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 364 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 727 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 61 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    36.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    210 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1616.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    128 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    558 mg
  • Nátrium
    764 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    450.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    140 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    91 mg
  • D vitamin:
    99 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    297 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2302 micro
Összesen 364 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    73.3 g

Zsír

  • Összesen
    33.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    420 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3232.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    148 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    174 mg
  • Foszfor
    1117 mg
  • Nátrium
    1528 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.9 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    901.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    279 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    183 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    194 micro
  • Kolin:
    324 mg
  • Retinol - A vitamin:
    229 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    593 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4605 micro
Összesen 727 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    2.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    265.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    378 micro
Összesen 61 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, a gombafejeket egyben hagyjuk. Só-bors, majd egy tálban mehet a sütőbe fél órára. Úgy válasszuk meg a tálat, hogy jól tele legyen a zöldségekkel.
  2. Ha a növények majdnem készen vannak, a tengeri halfilét olívaolajon süssük meg óvatosan. Só, bors. Egy serpenyőben melegítsünk vajat, és szeleteljük bele a fokhagymákat, majd jöhetnek a garnélák. Pár perc alatt azok is megsülnek, és kellemes ízt ad neki a fokhagymás vaj.
  3. Én úgy tálaltam, hogy mindenkinek szedtem a zöldségekből, halból, garnélából és a gombafejekbe nyomtam egy kevés majonézt.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 8
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1868
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű, de nagyon finom. Mindenféle ízek kavalkádja, könnyű vacsora.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...