Hal és rák sült zöldséggel
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
364
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
727
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 36.6 g
Zsír
-
Összesen 16.9 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 210 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1616.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 74 mg
-
Kálcium 128 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 87 mg
-
Foszfor 558 mg
-
Nátrium 764 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18.5 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 450.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 140 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 91 mg
-
D vitamin: 99 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 97 micro
-
Kolin: 162 mg
-
Retinol - A vitamin: 114 micro
-
α-karotin 17 micro
-
β-karotin 297 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2302 micro
Összesen
364
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 73.3 g
Zsír
-
Összesen 33.9 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 420 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3232.3 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 148 mg
-
Kálcium 256 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 174 mg
-
Foszfor 1117 mg
-
Nátrium 1528 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 36.9 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 901.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 279 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 183 mg
-
D vitamin: 198 micro
-
K vitamin: 35 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 16 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 194 micro
-
Kolin: 324 mg
-
Retinol - A vitamin: 229 micro
-
α-karotin 34 micro
-
β-karotin 593 micro
-
β-crypt 11 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4605 micro
Összesen
727
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 6 g
Zsír
-
Összesen 2.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 34 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 265.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 21 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 92 mg
-
Nátrium 125 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 73.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 23 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 19 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 49 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 378 micro
Összesen
61
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, a gombafejeket egyben hagyjuk. Só-bors, majd egy tálban mehet a sütőbe fél órára. Úgy válasszuk meg a tálat, hogy jól tele legyen a zöldségekkel.
- Ha a növények majdnem készen vannak, a tengeri halfilét olívaolajon süssük meg óvatosan. Só, bors. Egy serpenyőben melegítsünk vajat, és szeleteljük bele a fokhagymákat, majd jöhetnek a garnélák. Pár perc alatt azok is megsülnek, és kellemes ízt ad neki a fokhagymás vaj.
- Én úgy tálaltam, hogy mindenkinek szedtem a zöldségekből, halból, garnélából és a gombafejekbe nyomtam egy kevés majonézt.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 8
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 1866
- Feltöltés dátuma: 2014. május 19.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Egyszerű, de nagyon finom. Mindenféle ízek kavalkádja, könnyű vacsora.