Gyors paradicsomos rakott tészta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 9% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
980
kcal
- 9% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
1960
kcal
- 9% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.3 g
Zsír
-
Összesen 28.9 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 107 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3540.9 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 91 mg
-
Kálcium 545 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 110 mg
-
Foszfor 560 mg
-
Nátrium 2223 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 148.6 g
-
Cukor 46 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 184.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 336 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 328 micro
-
Kolin: 57 mg
-
Retinol - A vitamin: 282 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 665 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 24124 micro
-
Lut-zea 345 micro
Összesen
980
kcal
- 9% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 72.5 g
Zsír
-
Összesen 57.8 g
-
Telített zsírsav 33 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 215 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7081.9 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 183 mg
-
Kálcium 1091 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 221 mg
-
Foszfor 1120 mg
-
Nátrium 4446 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 297.1 g
-
Cukor 93 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 369.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 672 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 32 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 24 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 656 micro
-
Kolin: 113 mg
-
Retinol - A vitamin: 563 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1330 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 48248 micro
-
Lut-zea 689 micro
Összesen
1960
kcal
- 9% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.9 g
Zsír
-
Összesen 7.1 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 26 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 870 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 134 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 138 mg
-
Nátrium 546 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 36.5 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 45.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 83 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 81 micro
-
Kolin: 14 mg
-
Retinol - A vitamin: 69 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 163 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 5927 micro
-
Lut-zea 85 micro
Összesen
241
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A masni tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, leszűrjük.
- A ketchupot a fűszerekkel ízlés szerint ízesítjük, jól elkeverjük.
- A tésztát összeforgatjuk a fűszeres ketchuppal.
- Egy tűzálló tálat enyhén kivajazunk, majd elkezdjük rétegezni a hozzávalókat: egy réteg tészta, egy réteg sajt.
- A rétegezést addig folytatjuk, amíg a hozzávalókból tart. Tetejére reszelt sajt kerül.
- Forró sütőben összemelegítjük, elég csak addig, amíg a sajt megolvad rajta. Forrón tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 30x20
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 20
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 4202
- Feltöltés dátuma: 2013. március 13.
Ajánló
Kezdő konyhaművészek is bátran nekiállhatnak, de ideális gyors kaja, ráadásul így a böjti péntekeken is elsőrangú.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- maradékból:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Párom lepett meg ezzel az ebéddel egyik nap. Ő találta ki, és a kivitelezés is az Ő érdeme. Egyszerű, de nagyon finom és kiadós étel, ráadásul könnyű és olcsó is. A képért elnézést, már majdnem megettük, mire felkiáltottam, hogy képet akartam róla, de majd ha újra terítéken lesz ez a finomság, kattintok egy szalonképesebb képet is. :)