adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
75 °C
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
250g süldő malac288 kcal
-
0g oregánó0 kcal
-
10g bazsalikom2 kcal
-
0g kakukkfű0 kcal
-
3g fokhagyma3 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
293
kcal
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
1500g süldő malac1726 kcal
-
0g oregánó0 kcal
-
60g bazsalikom14 kcal
-
0g kakukkfű0 kcal
-
15g fokhagyma20 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
1760
kcal
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
95.2g süldő malac110 kcal
-
0g oregánó0 kcal
-
3.8g bazsalikom1 kcal
-
0g kakukkfű0 kcal
-
1g fokhagyma1 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
112
kcal
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 31.3 g
Zsír
-
Összesen 16.3 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 158.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 22 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 9 mg
-
Nátrium 119 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 121 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 26 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 42 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 2 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 314 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 565 micro
Összesen
293
kcal
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 188 g
Zsír
-
Összesen 98 g
-
Telített zsírsav 29 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 949.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 131 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 42 mg
-
Foszfor 54 mg
-
Nátrium 716 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 726.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 158 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 249 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 41 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1886 micro
-
β-crypt 28 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3392 micro
Összesen
1760
kcal
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.9 g
Zsír
-
Összesen 6.2 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 60.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 3 mg
-
Foszfor 3 mg
-
Nátrium 45 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 46.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 10 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 16 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 1 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 120 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 215 micro
Összesen
112
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A bőrt beirdaljuk, és kiterítjük a császárt. A belső oldalára szórjuk a sót, borsot, oregánót, bazsalikomot és kakukkfüvet, majd rányomjuk a fokhagymát is. Feltekerjük, szorosan megkötözzük, és a külsejét is beízesítjük sóval, borssal és fokhagymával.
- Slow cookerben alacsony (max. 75 fokon) fokozaton 12 órát sütjük (ezt úgy érdemes elkészíteni, hogy elalvás előtt az ember felteszi főni, és reggel kiveszi). Mikor lejár a program, a császárt kivesszük, leitatjuk egy törlőkendővel a bőrét, és mehet a sütőbe még fél órára, hogy ropogós legyen. FONTOS, ha nem töröljük le, akkor nem lesz annyira szép ropogós a külseje!
- Ezen a ponton adhatunk mellé paradicsomot, hagymát, és hullámos késsel vágott burgonyát is, hogy a köret vele süljön, én is ezt tettem.
- Sütés hőfoka: 75 °C
- Sütés ideje: 750 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 31
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 9
- Össznézettség: 3126
- Feltöltés dátuma: 2018. április 01.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Szeretem a könnyen elkészülő ételeket, ilyen ez is. Azt viszont nem mondom, hogy nem igényel sok türelmet - slow cookerben készült nálam, emiatt majdnem 13 órán keresztül készült az ebéd.