Fetás-gombás csirkemell baconben
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Norci79
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
452
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
1809
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 38.2 g
Zsír
-
Összesen 31.6 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 146 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1482 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 44 mg
-
Kálcium 133 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 47 mg
-
Foszfor 448 mg
-
Nátrium 806 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 148.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 48 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 22 micro
-
Kolin: 130 mg
-
Retinol - A vitamin: 48 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
452
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 152.6 g
Zsír
-
Összesen 126.4 g
-
Telített zsírsav 47 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 48 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 17 g
-
Koleszterin 583 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5928.1 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 177 mg
-
Kálcium 533 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 186 mg
-
Foszfor 1794 mg
-
Nátrium 3224 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 594.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 193 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 67 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 58 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 89 micro
-
Kolin: 521 mg
-
Retinol - A vitamin: 193 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
1809
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17 g
Zsír
-
Összesen 14 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 65 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 658.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 59 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 199 mg
-
Nátrium 358 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.8 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 66 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 21 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 58 mg
-
Retinol - A vitamin: 21 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
200
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A csirkemelleket kifilézzük és kisebb darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. (Sóval óvatosan, mert a bacon és a feta is sós.)
- A gombát megpucoljuk és felcsíkozzuk.
- A fetát kb. 1-1,5 cm vastag csíkokra vágjuk.
- Egy gyümölcskenyérformát kibélelünk sütőpapírral és picit meglocsoljuk olajjal. A bacont rérétegezzük úgy, hogy a két szélén túllógjon.
- El kezdjük rétegezni: először hússal kibéleljük az alját, erre jön a gomba, majd egy sor bacon, aztán a feta, hús és a tetejére is bacon. A kilógó bacon-t a tetején visszahajtjuk. Az egészet meglocsoljuk pici olajjal.
- Előmelegített sütőben készre sütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 90 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 127
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 6772
- Feltöltés dátuma: 2012. január 14.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Norci79
94 recept
6 hónapja élek családostól Londonban. Erre az alkalomra került az asztalunkra ez az étel.