r
Nosalty Logó

Csőben sült paprikás hekkfilé

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Csőben sült paprikás hekkfilé
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 155 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 622 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 88 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    529.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    292 mg
  • Nátrium
    92 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    138 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 155 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    93.7 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    365 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2117.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    162 mg
  • Kálcium
    289 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    1167 mg
  • Nátrium
    369 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    552 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    246 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    285 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    339 mg
  • Retinol - A vitamin:
    244 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 622 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    2.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    303.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    53 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 88 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hekkfiléket 10-15 cm-es darabokra vágva citromos vízben áztatjuk kb. fél órát.
  2. Ezalatt az idő alatt a vöröshagyma felét apróra vágjuk, zsiradékon megdinszteljük, és a pörköltalapokhoz hasonlóan a dinsztelés végén hozzáadjuk a tört fokhagymagerezdeket és a színes őröltpaprikát. Felengedjük 1-1,5 dl vízzel (fehérborral).
  3. A hagyma másik felét karikára vágva tesszük a tepsi aljára, ráhelyezzük a kinyomkodott, sózott, borsozott halfiléket.
  4. Ráöntjük a hagymás-paprikás alapot, alufóliával letakarva kb. 20 percig sütjük, majd fólia nélkül még 10 percig színre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 448
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 70496
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 19.

Ajánló

Étkezési paprika és paradicsomszezonban lehet ezeket is az alapba rakni, akkor kicsit lecsósabb az összhatás. A hagymás alap turmixolás után öntetként kísérheti az ételt.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretem a gyorsan elkészíthető halakat/ húsokat, pláne, ha az a sütőben szinte magától elkészül. Nem kell forgatni, nehogy a hal szétessen.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...