r
Nosalty Logó

Csirkemell párolt zöldséggel

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Csirkemell párolt zöldséggel
adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

465
Kalória
53.2g
Fehérje
26.2g
Szénhidrátok
16.9g
Zsír
651g
Víz
125.3g
Koleszterin
7.5g
Rost
11.1g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 465 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 930 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 54 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.2 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    125 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2410.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    718 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    798 mg
  • Nátrium
    716 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    651 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    214 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    173 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    168 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    164 micro
  • Kolin:
    160 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    139 micro
  • β-karotin
    1147 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    4285 micro
Összesen 465 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    106.5 g

Zsír

  • Összesen
    33.9 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    251 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4820.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    88 mg
  • Kálcium
    1437 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    254 mg
  • Foszfor
    1596 mg
  • Nátrium
    1432 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.5 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

Víz

  • Összesen
    1301.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    427 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    346 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    336 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    328 micro
  • Kolin:
    319 mg
  • Retinol - A vitamin:
    224 micro
  • α-karotin
    278 micro
  • β-karotin
    2295 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    8569 micro
Összesen 930 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    278.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    75.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    133 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    297 micro
  • Lut-zea
    495 micro
Összesen 54 kcal

Elkészítés

  1. A csirkét kis csíkokra vágjuk. Borsozzuk, sózzuk, meghintjük oregánóval és bazsalikommal. Kis olívaolajon megpirítjuk.
  2. A cukkinit, paradicsomot és vöröshagymát karikákra szeljük. A brokkolit rózsáira szedjük. Kibéleljük a zöldségekkel a tepsit, hozzáadjuk a csirkét. Felengedjük félig vízzel. Letakarjuk alufóliával, és kb 1 órán keresztül pároljuk.
  3. Leszedjük róla a fóliát. Meghintjük sajttal. Mehet vissza a sütőbe kb. 20 percre.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Sütés hőfoka: 200 °C

Diétába kezdtem :)

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Húsimádó rablóhús

A rablóhúsban egyrészt az a nagyszerű, hogy sokféleképpen variálhatóak benne a hozzávalók, legyen szó akár csirkéről, disznóról, bárányról vagy marháról. Másrészt rendkívül ...

Simon Gábor

Konfitált karaj

Egy jó sülthúsrecept rengeteg alkalommal jól jöhet, és konfitálni ugyan nem szoktunk minden nap nekiállni, tartani azonban még a kezdő szakácsoknak sem kell tőle. Ráadásul igazi ...

Rosanics Petra

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Húsvéti bableves

A Húsvétot mindig lelkes készülődés, és a jó minőségű házilag füstölt sonkák utáni hajtóvadászat előzi meg. A nagyszombati vacsora elteltével azonban legtöbben telítődnek a ...

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!