r
Nosalty Logó

Csirkegulyás Glaser konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Csirkegulyás Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 593 kcal
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1186 kcal
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 76 kcal
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    37.9 g

Zsír

  • Összesen
    39.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    771.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    407 mg
  • Nátrium
    194 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    608 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    114 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    311 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    439 micro
Összesen 593 kcal
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    75.7 g

Zsír

  • Összesen
    79.1 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    417 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1542.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    815 mg
  • Nátrium
    387 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1216 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    114 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    228 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    622 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    878 micro
Összesen 1186 kcal
  • 5% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    98.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    52 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    165 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 76 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy lábasban felhevítjük az olajat, megpirítjuk rajta az apróra vágott vöröshagymát, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a pirospaprikát.
  2. Hozzáöntünk 1 dl vizet, elforraljuk, majd hozzáadjuk a combokat. Kevés sóval meghintjük, és óvatosan kevergetve addig pirítjuk, míg a hús felülete elveszti nyers színét.
  3. Hozzáadjuk a hámozott, apró kockákra vágott paradicsomot és az ugyancsak apróra szelt zöldpaprikát. Hozzáöntünk 500 ml vizet, és addig főzzük, míg a hús félig megpuhul.
  4. Ekkor beletesszük a kockákra vágott burgonyát, az apróra vágott fokhagymát és a köményt. Az egészet puhára főzzük.
  5. Ízlés szerint sóval, csípős paprikával ízesítve, forrón tálaljuk.
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5773
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy egyszerű étel. Mi nagyon szeretjük.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...