r
Nosalty Logó

Chilis csirke Myazs konyhájából

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Chilis csirke Myazs konyhájából
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

685
Kalória
43g
Fehérje
2.4g
Szénhidrátok
55.1g
Zsír
222g
Víz
241.8g
Koleszterin
350mg
Rost
1.3g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 685 kcal
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 2055 kcal
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 122 kcal
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43 g

Zsír

  • Összesen
    55.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    778.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    411 mg
  • Nátrium
    231 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    222 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    111 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    129 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    407 micro
Összesen 685 kcal
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    129 g

Zsír

  • Összesen
    165.3 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2334.8 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    141 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    166 mg
  • Foszfor
    1233 mg
  • Nátrium
    693 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    666.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    253 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    334 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    386 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1221 micro
Összesen 2055 kcal
  • 13% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    138.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    5 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    39.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 122 kcal

Elkészítés

  1. A csirkecombokat (bőr nélkül) tepsibe tesszük, majd meglocsoljuk a szezámolajjal, megfűszerezzük, és végül alaposan, bőven bekenjük a chiliszósszal.
  2. 180 fokon puhára sütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C

Keleties ízvilágú vacsorára éheztünk, ez lett belőle. Azóta vendégek is kóstolták, és nagy sikere volt.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Krémes tejszínes pulykaragu

A tejszínes pulykaragu egyszerűen elkészíthető, így ideális egy hétköznapi ebédhez vagy vacsorához. Rövid idő alatt tápláló, ízletes fogás kerülhet az asztalra, amihez elegendő ...

Hering András

Piri-piri csirke

A piri-piri (vagy peri-peri) csirke egy népszerű, csípős, fűszeres csirkeétel, amely portugál gyarmati hatásokra alakult ki Afrikában. Az étel alapja a piri-piri paprika (afrikai ...

Hering András

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!