r
Nosalty Logó

Barackos pite Mara konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos pite Mara konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 1204 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 4810 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 282 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    19.9 g

Zsír

  • Összesen
    44.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1209.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    273 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    516 mg
  • Nátrium
    312 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    181.9 g
  • Cukor
    66 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    162.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    561 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    424 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    1577 micro
  • β-crypt
    123 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    248 micro
Összesen 1204 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    79.7 g

Zsír

  • Összesen
    178.5 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    53 g
  • Koleszterin
    363 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4836.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    219 mg
  • Kálcium
    1094 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    190 mg
  • Foszfor
    2064 mg
  • Nátrium
    1247 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    727.5 g
  • Cukor
    265 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    648.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2245 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    203 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    223 micro
  • Kolin:
    376 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1697 micro
  • α-karotin
    88 micro
  • β-karotin
    6308 micro
  • β-crypt
    492 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    991 micro
Összesen 4810 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    284.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.7 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    100 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    371 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 282 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. 2/3-ad részét kinyújtjuk,és 24x22-es tepsibe tesszük,amit már előzőleg sütőpapírral borítottunk.
  2. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, és hozzáadjuka pudingport és az apróra vagdalt barackot, valamint az étkezési keményítőt. Összekeverjük,és a tésztalapra egyenletesen elsimítjuk. A tészta 1/3 részét pedig ráreszeljük.
  3. 180 fokos sütőben sütjük. Amikor kihűlt, akkor szeleteljük. Porcukorral és lekvárral díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24x22
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 62
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5209
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Aki a kajszibarackot szereti, annak csak ajánlom az elkészítését... Minden barackszezonban elkészítem. Persze bármilyen más gyümölccsel is elkészíthető.

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...