r
Nosalty Logó

Barackos fittness süti

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Barackos fittness süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 379 kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1520 kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 277 kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    436.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    243 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    321 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    138 micro
Összesen 379 kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    35.2 g

Zsír

  • Összesen
    66.7 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1746.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    244 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    375 mg
  • Foszfor
    973 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    206.3 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    181.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    187 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    193 micro
  • Kolin:
    253 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1284 micro
  • β-crypt
    86 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    553 micro
Összesen 1520 kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    12.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    316.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    176 mg
  • Nátrium
    15 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    233 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 277 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pépesített barackot, a xilitet, az egy darab tojást, a vanillinaromát és a kókuszolajat robotgép segítségével habosra keverjük.
  2. Ezután hozzáadjuk a kis kockára vágott aszalt barackot. Hozzászitáljuk a kétfajta lisztet és a sütőport. Alaposan összedolgozzuk. Az a jó, ha közepesen folyós állagú tésztát kapunk, fontos, hogy ne álljon össze.
  3. Kosárka, vagy muffin formába helyezzük, megszórjuk a pirított mogyoróval, és közepes hőmérsékleten 20 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2412
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ebben a csodaszép strandidőben igyekszem olyan sütiket készíteni, ami beleilleszkedik a bikiniszezon étrendjébe. :) A tésztát azzal a dobtam fel, hogy pépesített barackot raktam bele, ettől pikánsan barackízű, és könnyű állagú lett. Ajánlom mindenkinek, aki nem tudja megállni sütés nélkül, de hízni sem szeretne. Jól záródó dobozban vihetjük strandra, piknikre, finom nassolni való.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...