Banános-gesztenyés-kakaós süti
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Nihonka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
165
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
1976
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
201
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 54% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.4 g
Zsír
-
Összesen 7.1 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 47 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 142 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 36 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 58 mg
-
Nátrium 22 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.9 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 37.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 64 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 31 mg
-
Retinol - A vitamin: 62 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 16 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 47 micro
Összesen
165
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 54% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 40.2 g
Zsír
-
Összesen 84.7 g
-
Telített zsírsav 49 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 558 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1704.4 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 90 mg
-
Kálcium 436 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 194 mg
-
Foszfor 701 mg
-
Nátrium 269 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 274.7 g
-
Cukor 111 mg
-
Élelmi rost 13 mg
VÍZ
-
Összesen 451.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 762 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 38 mg
-
D vitamin: 83 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 172 micro
-
Kolin: 367 mg
-
Retinol - A vitamin: 746 micro
-
α-karotin 48 micro
-
β-karotin 186 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 560 micro
Összesen
1976
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 54% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.1 g
Zsír
-
Összesen 8.6 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 57 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 173.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 45 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 72 mg
-
Nátrium 27 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 46.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 78 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 37 mg
-
Retinol - A vitamin: 76 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 19 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 57 micro
Összesen
201
kcal
Hozzávalók
-
8 dkg nádcukor
-
8 dkg vaj
-
200 g joghurt
-
2 db tojás
-
2 közepes db banán
-
15 dkg finomliszt
-
1 csipet só
-
2 teáskanál sütőpor
-
1 ek cukrozatlan kakaópor
-
5 dkg gesztenye
Elkészítés
- A cukrot kikeverjük az olvasztott vajjal, hozzáadjuk a joghurtot és a tojást, majd ezt is krémesre keverjük.
- A banánt villával összetörjük, és hozzáadjuk a kikevert vajkeverékhez.
- A száraz összetevőket összekeverjük, és hozzáadjuk a banános keverékhez.
- Kb. 30x20 cm-s szilikonos sütiformába öntjük, sorban belerakosgatjuk a gesztenyéket, szemre és ízlés szerint.
- 170 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük. A sütési idő sütőfüggő, így egy tűpróbát végezzünk el, hogy átsült-e a tészta.
- Sütés hőfoka: 170 °C
- Tepsi mérete: 30x20
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 76
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 7809
- Feltöltés dátuma: 2014. december 22.
Ajánló
A kihűlt tésztát megszórhatjuk porcukorral, a tésztájába rakhatunk mézeskalácsfűszert, fahéjat, stb.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
Nihonka
340 recept
Volt 2 db érett banánom és nem éppen friss joghurtom, így szerettem volna valahogy elhasználni. Ez a kevert süti kerekedett ki belőle, nagyon finom lett.