r
Nosalty Logó

Banános-gesztenyés-kakaós süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nihonka
Banános-gesztenyés-kakaós süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 165 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1976 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 201 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    142 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.9 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 165 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.2 g

Zsír

  • Összesen
    84.7 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    558 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1704.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    436 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    194 mg
  • Foszfor
    701 mg
  • Nátrium
    269 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    274.7 g
  • Cukor
    111 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    451.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    762 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    172 micro
  • Kolin:
    367 mg
  • Retinol - A vitamin:
    746 micro
  • α-karotin
    48 micro
  • β-karotin
    186 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    560 micro
Összesen 1976 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    173.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    27 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    76 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 201 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cukrot kikeverjük az olvasztott vajjal, hozzáadjuk a joghurtot és a tojást, majd ezt is krémesre keverjük.
  2. A banánt villával összetörjük, és hozzáadjuk a kikevert vajkeverékhez.
  3. A száraz összetevőket összekeverjük, és hozzáadjuk a banános keverékhez.
  4. Kb. 30x20 cm-s szilikonos sütiformába öntjük, sorban belerakosgatjuk a gesztenyéket, szemre és ízlés szerint.
  5. 170 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük. A sütési idő sütőfüggő, így egy tűpróbát végezzünk el, hogy átsült-e a tészta.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 76
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 7795
  • Feltöltés dátuma: 2014. december 22.

Ajánló

A kihűlt tésztát megszórhatjuk porcukorral, a tésztájába rakhatunk mézeskalácsfűszert, fahéjat, stb.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Banános-gesztenyés-kakaós süti
Nihonka 340 recept

Volt 2 db érett banánom és nem éppen friss joghurtom, így szerettem volna valahogy elhasználni. Ez a kevert süti kerekedett ki belőle, nagyon finom lett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...