r
Nosalty Logó

Bagel nyultanti konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
nyultanti
Bagel nyultanti konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A tésztához

A főzéshez

Összesen 540 kcal
  • 8% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A tésztához

A főzéshez

Összesen 2158 kcal
  • 8% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A tésztához

A főzéshez

Összesen 242 kcal
  • 8% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.8 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1458.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    188 mg
  • Nátrium
    1075 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    94.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 540 kcal
  • 8% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.3 g

Zsír

  • Összesen
    28 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5833.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    210 mg
  • Kálcium
    286 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    263 mg
  • Foszfor
    752 mg
  • Nátrium
    4301 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    404.2 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    379.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    314 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    525 micro
Összesen 2158 kcal
  • 8% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.1 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    652.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    84 mg
  • Nátrium
    481 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 242 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A főzéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt a langyos vízben a cukorral felfuttatjuk.
  2. A lisztet tálba tesszük, közepébe mélyedést készítünk, és az élesztőt ebbe mélyedésbe tesszük.
  3. Hozzáadjuk a sót és az olajat, majd kenyérsütőgéppel vagy kézzel jó alaposan kidagasztjuk. Kétszeresére kelesztjük.
  4. A tésztát átgyúrjuk, majd 16 egyenlő részre osztjuk.

A főzéshez

  1. Egy fazékban vizet forralunk, hozzáadjuk a szódabikarbónát és a barna cukrot. A bagelek mindkét felét 1-1 percig főzzük, majd szűrőkanállal sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük.
  2. Megszórjuk a magvakkal, majd 200 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1395
  • Feltöltés dátuma: 2015. szeptember 17.

Ajánló

A bageleket felhasználhatjuk úgy, mint a zsemlékkel tennénk, remek szendvicseket készíthetünk belőlük.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bagel nyultanti konyhájából
nyultanti 100 recept

Gyengéim a kelt tészták és a péksütemények. A bagel egészen újszerűnek tűnt a korábbi tapasztalatokhoz képest, muszáj volt kipróbálnom. 16 db lett belőle, gondoltam, elég lesz reggelire, és másnap még uzsonnát csomagolok belőle a gyerekeknek. Elég lett reggelire...

Hozzávalók

A tésztához

A főzéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...