r
Nosalty Logó

Baconba tekert csirkemell májjal töltve

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hoprik ferencné
Baconba tekert csirkemell májjal töltve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1086 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2173 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 161 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    122.5 g

Zsír

  • Összesen
    60.3 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    699 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2374.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    152 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    152 mg
  • Foszfor
    1292 mg
  • Nátrium
    684 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    471.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1586 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    330 micro
  • Kolin:
    626 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1583 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    18 micro
  • Lut-zea
    246 micro
Összesen 1086 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    244.9 g

Zsír

  • Összesen
    120.6 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    1398 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4748.2 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    305 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    305 mg
  • Foszfor
    2583 mg
  • Nátrium
    1367 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    943.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    3172 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    18 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    104 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    99 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    661 micro
  • Kolin:
    1252 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3166 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    35 micro
  • Lut-zea
    492 micro
Összesen 2173 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.1 g

Zsír

  • Összesen
    8.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    103 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    350 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    190 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    234 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    233 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 161 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst kiklopfoljuk, enyhén sózzuk, borsozzuk.
  2. A hagymát nagyon apróra vágjuk, pici olajon megdinszteljük, beletesszük az apróra vágott fokhagymát, chili paprikát.
  3. A tojásokat a tejföllel, sóval, borssal, petrezselyem zölddel felverjük, a májat ledaráljuk, vagy összemixeljük.
  4. Előbb a májat átsütjük a hagymával, majd ráöntjük a felvert tojást, és összesütjük.
  5. Ezzel töltjük meg a húst, feltekerjük, bacon szalonnával betekerjük.
  6. Egy tepsibe kicsi olajat öntünk, belerakjuk a göngyölt husit, és 180 fokon pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 227
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 33058
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 20.

Ajánló

Aki nem szereti a száraz húst, az a tepsiben maradt zsiradékhoz öntsön egy pici vizet, forralja fel, hogy feloldódjanak az aljára ragadt részek. Egy kicsi vajat dobjanak bele, kavarják selymesre, és tálaláskor öntsék a húsra.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Baconba tekert csirkemell májjal töltve
Hoprik ferencné 55 recept

Gyorsan és finomat szerettem volna készíteni, az otthon lévő alapanyagokkal, így született meg ez a recept. Nagyon finom lett, máskor is el fogom készíteni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...