r
Nosalty Logó

Amerikai cookies Cammyle-től

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Cammyle
Amerikai cookies Cammyle-től
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 1005 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 4012 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 433 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    51.5 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    200 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    411.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    206 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    122.3 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    381 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    374 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    86 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    145 micro
Összesen 1005 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.9 g

Zsír

  • Összesen
    206.1 g
  • Telített zsírsav
    123 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    60 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    798 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1646.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    213 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    239 mg
  • Foszfor
    824 mg
  • Nátrium
    192 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    489 g
  • Cukor
    209 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    156.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1525 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    142 micro
  • Kolin:
    358 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1497 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    342 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    581 micro
Összesen 4012 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    22.2 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    86 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    177.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.7 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    164 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    161 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    63 micro
Összesen 433 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 160 fokra, hőlégkeveréses módon.
  2. A vajat egy kissé olvasszuk meg, majd a cukorral, vaníliás cukorral, a tojásokkal és egy evőkanál langyos vízzel keverjük simára.
  3. A lisztet egy külön edényben a sóval, sütőporral és a szódabikarbónával keverjük össze. Ezt a lisztes keveréket evőkanalanként keverjük bele a vajas masszába (kézi habverővel, így a lisztet teljesen csomómentesre tudjuk keverni).
  4. Ezután (evőkanállal) keverjük bele a csokidarabokat, és evőkanál segítségével sütőpapírral bélelt gáztepsire formázzunk kicsi, kb. 3 cm-es átmérőjű masszadarabokat egymástól kicsit távolabb, (mert sütés közben nőni fognak, és nem baj, ha nem egyenletesek a masszadarabok, mert sütés közben kisimulnak :)).
  5. Tegyük a tepsit a sütő középső részébe, és kb. 10 perc alatt süssük meg a kekszeket. Akkor kész, ha a kekszek sárgásbarna színt kapnak. (Fémdobozban tárolva, hűvös helyen, akár 3 hétig is eláll.)
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5568
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Cammyle 3 recept

Páromnak készítettem meglepetésül. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...