Afrikai harcsa zsályával
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 12% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 18% Zsír
Összesen
425
kcal
- 12% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 18% Zsír
Összesen
2547
kcal
- 12% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 24.4 g
Zsír
-
Összesen 35.3 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 133 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 805.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 37 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 332 mg
-
Nátrium 386 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 135.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 124 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 104 mg
-
Retinol - A vitamin: 122 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 27 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
425
kcal
- 12% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 146.1 g
Zsír
-
Összesen 211.7 g
-
Telített zsírsav 90 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 77 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 24 g
-
Koleszterin 799 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4832.7 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 109 mg
-
Kálcium 225 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 185 mg
-
Foszfor 1990 mg
-
Nátrium 2315 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.8 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 811.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 746 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 23 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 100 micro
-
K vitamin: 24 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 24 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 89 micro
-
Kolin: 626 mg
-
Retinol - A vitamin: 731 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 163 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 9 micro
Összesen
2547
kcal
- 12% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.3 g
Zsír
-
Összesen 17.9 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 67 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 408.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 19 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 168 mg
-
Nátrium 195 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 68.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 63 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 53 mg
-
Retinol - A vitamin: 62 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 14 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
215
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A halszeleteket megmossuk, és bedörgöljük a só, a reszelt fokhagyma keverékével, és meglocsoljuk a citromlével.
- A tepsibe elhelyezünk 6 szelet bacont, erre a harcsafiléket.
- Megszórjuk zsályával, ráhelyezünk egy kiskanálnyi vajat, és befedjük a maradék baconszeletekkel.
- Az elkészült "szendvicseket" megkenjük tejföllel.
- Sütőben megsütjük. Amikor a tejföl kicsit színesedik, akkor már jó. (A hal nagyon hamar megsül, és túlsütni nem szabad, mert akkor szétesik.)
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 20 perc
- Receptkönyvben: 91
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 11260
- Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 03.
Ajánló
Krémes krumplipürét és száraz fehérbort ajánlok hozzá.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Az első karácsonyi menüm része volt, amikor a saját lakásunkban vendégül láttuk a szüleimet. Azóta is nagy sláger, különleges alapanyag, egyszerű, de elegáns, finom étel.