r
Nosalty Logó

Áfonyás sült túrótorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Áfonyás sült túrótorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 363 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 2174 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 178 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.4 g

Zsír

  • Összesen
    13.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    802 g
  • Cink
    217 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    167 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    222 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.5 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    124.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    21 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    100 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    109 micro
Összesen 363 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    98.6 g

Zsír

  • Összesen
    83.6 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    478 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4811.8 g
  • Cink
    1302 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    671 mg
  • Vas
    1003 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    1334 mg
  • Nátrium
    297 mg
  • Réz
    50 mg
  • Mangán
    41 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    255 g
  • Cukor
    202 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    747 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    409 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    335 mg
  • Retinol - A vitamin:
    397 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    114 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    655 micro
Összesen 2174 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    396 g
  • Cink
    107 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    83 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    10 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    49 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 178 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A túrót áttörjük, hozzáadjuk a cukrokat, majd a tojásokkal összedolgozzuk. A túrós masszához keverjük a tejfölt és a vaníliás pudingport. Alaposan összedolgozzuk.
  2. A masszát sütőpapírral bélelt piteformába öntjük, a tetejére szórjuk a megtisztított, lecsepegtetett áfonyát.
  3. Előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 420
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 46
  • Össznézettség: 50356
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű, könnyed és nagyon finom sütemény. Nálunk sikert aratott. :)

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...