Áfonyás cheesecake Zsuzscitól
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Zsuzsci
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
- 7% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
386
kcal
- 7% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
3851
kcal
- 7% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
262
kcal
- 7% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 29% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.4 g
Zsír
-
Összesen 20.2 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 71 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 194.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 30 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 53 mg
-
Nátrium 96 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 42.7 g
-
Cukor 30 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 28.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 77 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 50 mg
-
Retinol - A vitamin: 76 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 16 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 86 micro
Összesen
386
kcal
- 7% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 29% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 74.2 g
Zsír
-
Összesen 201.8 g
-
Telített zsírsav 62 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 29 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 714 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1946.9 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 51 mg
-
Kálcium 301 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 93 mg
-
Foszfor 533 mg
-
Nátrium 957 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 427.4 g
-
Cukor 297 mg
-
Élelmi rost 28 mg
VÍZ
-
Összesen 286.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 775 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 30 mg
-
D vitamin: 119 micro
-
K vitamin: 40 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 99 micro
-
Kolin: 497 mg
-
Retinol - A vitamin: 761 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 159 micro
-
β-crypt 15 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 862 micro
Összesen
3851
kcal
- 7% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 29% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5 g
Zsír
-
Összesen 13.7 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 48 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 132 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 36 mg
-
Nátrium 65 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29 g
-
Cukor 20 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 19.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 53 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 34 mg
-
Retinol - A vitamin: 52 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 11 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 58 micro
Összesen
262
kcal
Hozzávalók
Alap
Krém
Elkészítés
Alap
- Sütőt előmelegítjük 175 fokra. A tortaforma alját sütőpapírral kibéleljük. A kétszersültet apróra daráljuk (konyhagéppel), vajat megolvasztjuk, és elkeverjük a cukor 1/8-val. A vajat és a kétszersültet jól összekeverjük, és a sütőforma aljára öntjük. Egy evőkanál hátsó oldalával, jól lenyomkodjuk.
- A tejcsokit összetörjük, és "au bain-marie" megolvasztjuk (gőz fölött), majd az olvasztott csokival bevonjuk a torta alapját.
- A krémsajtot, túrót és a maradék cukrot összekeverjük. Egyesével hozzáadjuk a tojásokat, és addig keverjük, amíg a cukor elolvad. Kicsavarjuk a citrom levét, és a sajthoz keverjük. A legvégén keverjük bele az áfonyát, majd a tölteléket a tortaformába öntjük. 40 percig sütjük .
- Vegyük vissza a sütő hőmérsékletét 100 fokra, és süssük a tortát még kb. 20 percig (a tölteléknek szilárdnak kell lennie).
- Sütőből kivéve szobahőmérsékletűre hűtjük, majd hűtőben minimum 1 órán keresztül állni hagyjuk.
- Sütés hőfoka: 175 °C
- Tepsi mérete: 22
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 45
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 3819
- Feltöltés dátuma: 2016. július 01.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Zsuzsci
21 recept
Szülinapi tortának szántam - nagy sikere is lett!! Én mascarponéval készítettem, de más krémsajt is jó hozzá.