A sütőzacskóban zsiradék nélkül lehet sütni együtt a zöldségfélékkel. Az ízek, aromák együttese különösen finommá teszi az ételt. Készíthetünk benne húsokat és zöldségeket is. Egyszerűen a sütőzacskóba kell betenni az előkészített, megfűszerezett húst, zöldséget. A zacskó anyagából levágott csíkkal kell lekötni. Tűvel meg kell szurkálni. Közvetlenül a sütő rácsára lehet helyezni. A meleg hatására felfúvódik a zacskó.
A sütő nem lesz piszkos: nem fröcsköl, nem folyik ki, nem kell forgatni, pótolni az elpárolgott nedvességet. A sütés végén ollóval fel kell vágni, és már tálalható is az étel.
Sokfelé kapható, a csomagoláson pontos használati utasítás van, illetve feltüntetik az egyes élelmiszerek elkészítésének idejét is.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mikre kell ügyelni a fánktésztánál? | Sütés | 0 | 1.6ezer | '17 Aug |
Milyen sütiket ismertek, aminek az elkészítési ideje maximum 20 perc? | Sütés | 0 | 1.1ezer | '17 Jul |
Mitől lapul be a kenyerem sütés közben? | kenyérsütés | 3 | 5.8ezer | '16 Dec |
Mit szoktatok esténként nasizni? | Egyéb | 0 | 2.5ezer | '17 Aug |
Hogyan tudok édesmorzsát készíteni? | előkészítés | 0 | 2.2ezer | '17 Aug |