Ha főzéshez bort kell használnunk, a vörösborokat illetően szelektáljunk fiatal, testes borok között, a fehérborok palettáján pedig szinte kizárólag a szárazak között nézelődjünk, a sauvignon blanc tökéletes választás. Ha a bor hozzáadását elhagynánk, semmi akadálya! Ez esetben viszont pótoljuk a hiányzó aromákat több fűszerrel!
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mit érdemes garnéla rákból készíteni? | gourmet | 2 | 2.6ezer | '18 Feb |
Mivel töltsem az omlettet? | gourmet | 0 | 2.5ezer | '15 Nov |
Mitől lesz habos az omlett? | gourmet | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |
Igazi omlettet hogy tudok csinálni? | gourmet | 1 | 1.9ezer | '15 Nov |
Mivel fűszerezzem a májgombóclevest? | leves | 0 | 2.5ezer | '15 Nov |