A dió magas tápértéke miatt betegségből való lábadozáskor, illetve étvágytalanság esetén különösen hasznos a szervezet számára.

A dió magas tápértéke miatt betegségből való lábadozáskor, illetve étvágytalanság esetén különösen hasznos a szervezet számára.
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mennyi cukrot tegyek a birsalmasajtba? | ízesítés | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |
Melyik hagyma mire való? | ízesítés | 0 | 3.8ezer | '15 Nov |
Hogyan kell a kuszkuszt elkészíteni köretként? | ízesítés | 0 | 1.9ezer | '17 Jul |
Mitől lesz igazán ízletes a vöröskáposzta? | ízesítés | 0 | 2.3ezer | '15 Nov |
Mivel ízesítsem a birsalmasajtot? | ízesítés | 0 | 3.8ezer | '15 Nov |