A dió magas tápértéke miatt betegségből való lábadozáskor, illetve étvágytalanság esetén különösen hasznos a szervezet számára.

A dió magas tápértéke miatt betegségből való lábadozáskor, illetve étvágytalanság esetén különösen hasznos a szervezet számára.
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
A sonka főzővizét hogyan ízesítsem? | ízesítés | 0 | 3.7ezer | '15 Nov |
Mivel ízesítsem az omlettet? | ízesítés | 0 | 3.5ezer | '15 Nov |
Mire jó az újhagyma zöld szára? | ízesítés | 0 | 3.9ezer | '15 Nov |
Mivel kell tálalni a kaviárt? | ízesítés | 0 | 5.1ezer | '17 Aug |
Hogyan dobjam fel gyümölcsökkel a párolt káposztát? | ízesítés | 0 | 2.7ezer | '15 Nov |