A dió magas tápértéke miatt betegségből való lábadozáskor, illetve étvágytalanság esetén különösen hasznos a szervezet számára.

A dió magas tápértéke miatt betegségből való lábadozáskor, illetve étvágytalanság esetén különösen hasznos a szervezet számára.
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mi mindent ízesítsek újhagymaszárral? | ízesítés | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |
Hogyan tudnék fűszerolajat készíteni otthon? | ízesítés | 0 | 2.2ezer | '17 Jul |
Hogy készítsek fűszerolajat? | ízesítés | 0 | 3.4ezer | '15 Nov |
Mitől lesz még finomabb a spárga? | ízesítés | 0 | 1.7ezer | '15 Nov |
Hogyan ízesítsek süteményt, gyümölcslevest fűszeres redukcióval? | ízesítés | 0 | 3.6ezer | '15 Nov |