Tegyünk kis üvegekbe tetszés szerinti fűszernövényeket (pl. rozmaringot, kaprot, bazsalikomot stb.), és öntsük fel olíva- vagy napraforgóolajjal. A ledugaszolt üvegeket tegyük világos helyre, és kb. három hét elteltével finom fűszerolajunk lesz. Ízlés szerint tehetünk bele szárított gombát, chilit, egész borsot. Ajándéknak sem utolsó!
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mikor adjam a petrezselymet az ételhez? | ízesítés | 0 | 2.9ezer | '15 Nov |
Melyik hagyma mire való? | ízesítés | 0 | 3.9ezer | '15 Nov |
Mikor sózzam a babot? | ízesítés | 0 | 4.0ezer | '15 Nov |
Mitől lesz még finomabb a spárga? | ízesítés | 0 | 1.7ezer | '15 Nov |
Mennyi cukrot tegyek a birsalmasajtba? | ízesítés | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |