A babot csak a főzés utolsó pillanataiban sózzuk meg, mert a só meggátolhatja, hogy a bab megpuhuljon.

A babot csak a főzés utolsó pillanataiban sózzuk meg, mert a só meggátolhatja, hogy a bab megpuhuljon.
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan ízesíthetem a tejszínhabot? | ízesítés | 0 | 3.4ezer | '16 Feb |
Mi mindenre jó a dió? | ízesítés | 0 | 2.4ezer | '15 Nov |
A sonka főzővizét hogyan ízesítsem? | ízesítés | 0 | 3.7ezer | '15 Nov |
Mikor ecetezzem a főzeléket? | ízesítés | 0 | 2.0ezer | '15 Nov |
Hogyan ízesítsek fokhagymával a főzés végén? | ízesítés | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |