A babot csak a főzés utolsó pillanataiban sózzuk meg, mert a só meggátolhatja, hogy a bab megpuhuljon.

A babot csak a főzés utolsó pillanataiban sózzuk meg, mert a só meggátolhatja, hogy a bab megpuhuljon.
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mire jó a Bourbon vanília? | ízesítés | 0 | 5.5ezer | '17 Aug |
Hogyan kell a kuszkuszt elkészíteni köretként? | ízesítés | 0 | 1.9ezer | '17 Jul |
Mire jó az újhagyma zöld szára? | ízesítés | 0 | 3.9ezer | '15 Nov |
Mi mindent ízesítsek újhagymaszárral? | ízesítés | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |
Hogyan ízesítsem a fagyit alkohollal? | ízesítés | 0 | 2.5ezer | '15 Nov |