Ahhoz, hogy igazán könnyű muffintésztát kapjunk, érdemes a tojások sárgáját és fehérjét külön hozzákeverni a masszához.
Jöjjön előbb a sárgája, ott ahol a recept a tojás hozzáadását írja.
Később pedig óvatosan adjuk a tésztához a felvert fehérjét. Ez a lépés a
száraz hozzávalók hozzáadása után következik!
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan marad puha a rántott hús? | Sütés | 0 | 2.4ezer | '17 Jul |
Hogyan marad lágy a tojásos nokedli? | főétel | 1 | 3.0ezer | '15 Nov |
Léteznek vegán sminktermékek? | szépségápolás | 0 | 1.4ezer | '16 Mar |
Milyen a tankini típusú fürdőruha? | Divat | 0 | 1.9ezer | '16 Mar |
Hogyan süssünk piskótát úgy, hogy ne essen össze? | süteménytészták | 0 | 7.9ezer | '15 Nov |