Készítsük el jó pár nappal előre: a mézes krémes annál finomabb, minél többet áll! Ha fogyasztás előtt két nappal elkészítjük, kellőképpen meg is puhul.

Készítsük el jó pár nappal előre: a mézes krémes annál finomabb, minél többet áll! Ha fogyasztás előtt két nappal elkészítjük, kellőképpen meg is puhul.
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan kell mézeskalácsot sütni? | sütik | 0 | 2.5ezer | '15 Nov |
Hogyan süssek fánkot, hogy ne legyen nagyon zsíros? | sütik | 2 | 6.3ezer | '16 Dec |
Mire figyeljek, amikor zserbót sütök? | sütik | 0 | 5.0ezer | '15 Dec |
Egyszerű, sütés nélküli süteményt tudnátok ajánlani? | sütik | 2 | 2.9ezer | '16 Mar |
Tejszínes sütemények, mire ügyeljek? | sütik | 0 | 2.6ezer | '15 Nov |