Készítsük el jó pár nappal előre: a mézes krémes annál finomabb, minél többet áll! Ha fogyasztás előtt két nappal elkészítjük, kellőképpen meg is puhul.

Készítsük el jó pár nappal előre: a mézes krémes annál finomabb, minél többet áll! Ha fogyasztás előtt két nappal elkészítjük, kellőképpen meg is puhul.
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mi a mézes krémes készítés 2. szabálya? | sütik | 0 | 2.7ezer | '15 Nov |
Mire figyeljek, amikor zserbót sütök? | sütik | 0 | 5.0ezer | '15 Dec |
Mikor kész a créme brulée? | sütik | 0 | 2.2ezer | '15 Nov |
Mi a mézes krémes készítés 3. szabálya? | sütik | 0 | 2.7ezer | '15 Nov |
Palacsinta tészta leragad! Mit csinálok rosszul? | sütik | 4 | 6.5ezer | '16 Apr |