Pisztáciakrém

Ez az édes magkrém egyre nagyobb népszerűségre tesz szert pékáruk töltelékeként és sütemények, krémek hozzávalójaként. Ma már a nagyobb boltok polcain találkozhatunk az általában Olaszországból vagy Görögországból importált termékekkel.
Tápanyaginfó forrása: https://www.kifli.hu/98441-scyavuru-pisztaciakrem-45
(Fotó forrása: Getty Images - Credit: TorriPhoto Creative#: 1369104007)
Egész évben
Szobahőmérsékleten
fehérjetartalom
13.8 g
zsírtartalom
47 g
szénhidráttartalom
33 g
víztartalom
0 g
fehérje
13.8 g
Zsír
telített zsírsav
11.9 g
egyszeresen telített zsírsav
35.1 g
ásványi anyagok
szénhidrát
rost
3.2 g
cukor
31.8 g
vitaminok
A világ top legfinomabb gyümölcsei között biztosan ott van a szamóca illetve az eper. Na de te tudod, mi a különbség közöttük?
NosaltyGyors és ízletes fogások kápráztatnak el: tavaszias zöldséglevessel, karalábéfőzelékkel és fasírttal, illetve mákos-citromos minimuffinnal készülünk.
NosaltyMegdöbbentő, mik történtek a híres Wang mester éttermében.
NosaltySok magyar imádja ezeket a termékeket, azonban ma már cseppet sem olyan jó minőségűek, mint régen.
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) idén sem hagyja magára azokat a vásárlókat, akik nehezebben igazodnak el a széles választékú sonkakínálatot nézegetve. Összegyűjtötték, mi mindenre kell figyelni, hogy a lehető legjobb minőségű, valóban jóízű sonkák kerüljenek az ünnepi asztalra!
Odavagy a csokoládék sokszínű világáért? Bármilyen napszakban lecsúszna egy szelet vagy egy tábla csoki? Akkor ez a teszt nem fog ki rajtad!
A sült töltelék egyike a kedvenc ételeinknek, ami a húsvéti asztalon terítékre kerül. Frissen melegen, de hidegen is nagyon ízletes. Sok zöldséggel és tormával ajánljuk! Jó ...
Az őzgerincformában sült baconös-sajtos csirke egy igazán ínycsiklandó és laktató étel, ami látványra és ízre egyaránt lenyűgöző. A bacon aranybarnára sült és ropogós külsőt ...
Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!