Piskótarolád
Leírás
Vékony piskótatészta általában lekvárral töltve és csigaszerűen feltekerve. Készen kapható a boltokban, de házilag is könnyedén elkészíthető. A piskótarolád elsősorban a charlotte desszertek alapanyaga, ami eredetileg úgy készül, hogy babapiskótával vagy piskótacsíkokkal bélelt formába különböző ízű krémeket töltenek, nálunk viszont a félgömb alakú formát általában piskótatekercs szeletekkel bélelik.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Száraz, hűvös helyen.
100g Piskótarolád
fehérjetartalom
5.4 g
zsírtartalom
102002.199 g
szénhidráttartalom
61 g
víztartalom
29.7 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
623 mg
Foszfor
137 mg
Kalcium
70 mg
Magnézium
11 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.052 g
Kolin
37.1 mg
Niacin - B3 vitamin
1.932 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.478 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
5.4 g
Zsír
telített zsírsav
0.802 g
egyszeresen telített zsírsav
0.949 g
többszörösen telített zsírsav
0.448 g
koleszterin
102 g
ásványi anyagok
Kalcium
70 mg
Vas
2.72 mg
Magnézium
11 mg
Foszfor
137 mg
Nátrium
623 mg
Cink
0.51 mg
Réz
0.062 mg
Mangán
0.21 mg
Szelén
9.1 µg
szénhidrát
rost
0.5 g
cukor
36.66 g
víz
29.7 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.243 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.269 mg
Niacin - B3 vitamin
1.932 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.478 mg
Folát
47 µg
Folsav
34 µg
Kolin
37.1 mg
Retinol
44 µg
Alfa-karotin
1 µg
Béta-karotin
4 µg
Béta-kriptoxantin
2 µg
Lutein+zeaxantin
85 µg
E vitamin
0.24 mg
D vitamin
9 µg
K vitamin
0.2 µg
B12 vitamin
0.24 µg
A vitamin
44 µg
B6 vitamin
0.052 g