Piskótarolád

Piskótarolád

Leírás

Vékony piskótatészta általában lekvárral töltve és csigaszerűen feltekerve. Készen kapható a boltokban, de házilag is könnyedén elkészíthető. A piskótarolád elsősorban a charlotte desszertek alapanyaga, ami eredetileg úgy készül, hogy babapiskótával vagy piskótacsíkokkal bélelt formába különböző ízű krémeket töltenek, nálunk viszont a félgömb alakú formát általában piskótatekercs szeletekkel bélelik.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Piskótarolád

fehérjetartalom

5.4 g

zsírtartalom

102002.199 g

szénhidráttartalom

61 g

víztartalom

29.7 g

gramm piskótarolád?

Top ásványi anyagok

Nátrium

623 mg

Foszfor

137 mg

Kalcium

70 mg

Magnézium

11 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.052 g

Kolin

37.1 mg

Niacin - B3 vitamin

1.932 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.478 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

5.4 g

Zsír

telített zsírsav

0.802 g

egyszeresen telített zsírsav

0.949 g

többszörösen telített zsírsav

0.448 g

koleszterin

102 g

ásványi anyagok

Kalcium

70 mg

Vas

2.72 mg

Magnézium

11 mg

Foszfor

137 mg

Nátrium

623 mg

Cink

0.51 mg

Réz

0.062 mg

Mangán

0.21 mg

Szelén

9.1 µg

szénhidrát

rost

0.5 g

cukor

36.66 g

víz

29.7 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.243 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.269 mg

Niacin - B3 vitamin

1.932 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.478 mg

Folát

47 µg

Folsav

34 µg

Kolin

37.1 mg

Retinol

44 µg

Alfa-karotin

1 µg

Béta-karotin

4 µg

Béta-kriptoxantin

2 µg

Lutein+zeaxantin

85 µg

E vitamin

0.24 mg

D vitamin

9 µg

K vitamin

0.2 µg

B12 vitamin

0.24 µg

A vitamin

44 µg

B6 vitamin

0.052 g

7 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...