Natúr gabonapehely

Natúr gabonapehely

Leírás

A natúr gabonaszem pelyhesített változata, hozzáadott ízesítő, édesítő anyagok nélkül. Magas energia- és élelmi rost tartalmú, készíthetünk belőle kását, lehet müzlink alapja, készíthetünk belőle kekszet, növelhetjük velük tésztáink rosttartalmát. Itthon bioboltokban, nagyobb élelmiszerüzletekben kapható rozs-, zab-, búza-, árpapehely.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Fénytől védett, száraz, hűvös helyen.

100g Natúr gabonapehely

fehérjetartalom

13.15 g

zsírtartalom

5.39 g

szénhidráttartalom

67.7 g

víztartalom

10.84 g

gramm natúr gabonapehely?

Top ásványi anyagok

Foszfor

410 mg

Magnézium

138 mg

Kalcium

52 mg

Nátrium

6 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.1 g

Kolin

40.4 mg

Niacin - B3 vitamin

1.125 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

1.12 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

13.15 g

Zsír

telített zsírsav

1.11 g

egyszeresen telített zsírsav

1.98 g

többszörösen telített zsírsav

2.3 g

ásványi anyagok

Kalcium

52 mg

Vas

4.25 mg

Magnézium

138 mg

Foszfor

410 mg

Nátrium

6 mg

Cink

3.64 mg

Réz

0.391 mg

Mangán

3.63 mg

Szelén

28.9 µg

szénhidrát

rost

10.1 g

cukor

0.99 g

víz

10.84 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.46 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.155 mg

Niacin - B3 vitamin

1.125 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

1.12 mg

Folát

32 µg

Kolin

40.4 mg

Lutein+zeaxantin

180 µg

E vitamin

0.42 mg

K vitamin

2 µg

B6 vitamin

0.1 g

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...