9 zöldséges uzsonnatipp, ha úgy érzed, éhen halsz vacsoráig

Már rég lecsúszott az ebéd, a vacsora meg még nagyon messze, te pedig éhes vagy? Segítünk pár extrás, nem hétköznapi zöldséges uzsonnatippel!

Zöldséges uzsonnatippeket mutatunk, mert nem akarjuk, hogy éhen vesszetek vacsoráig! Gyerekek, felnőttek, húsevők és vegák/vegánok is válogathatnak az alábbi zöldséges uzsonnatippek közül:

  1. 1.

    Magyaros répafasírt

  2. 2.

    Sóskás lencseropogós

  3. 3.

    Pirított gomba quinoával

  4. 4.

    Ropogós kukoricás fritters

  5. 5.

    Portobello cukkinispagettivel töltve

  6. 6.

    Olasz burgonyagombócok 4 ízben

  7. 7.

    Salat vinehret, azaz kapros céklasaláta lencsével

  8. 8.

    Parmezános sült répák

  9. 9.

    Hajdinás kölesfasírt zöldfűszeres mártogatóssal

Még több uzsonnatipp itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Növényi vaj

Egy tejfehérje érzékeny vagy vegán sokszor álmodozik a vajról. Akár pirítóson, akár főzéshez vagy sütéshez elengedhetetlen. Ha most mással próbálkoznál, mint a bolti margarin, akkor ...

Hortobágyi kolbászos palacsinta

A hortobágyi húsos palacsinta egy magyar ételspecialitás, amit pörkölttel szoktak tölteni, na most én kolbászos töltelékkel készítettem, ami igen ízletes lett, az egyébként is finom ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

49 sütőt vizsgáltak: a győztes termékek átlagára 150 és 300...

Új sütő vásárlására szerencsére ritkán kerül sor, és olyankor is nehéz tájékozódni a kínálat útvesztőjében. Manapság sokan a beépíthető sütők mellett teszik le a voksukat, na de hogyan válasszuk az igényeinknek és pénztárcánknak legmegfelelőbbet? A Tudatos Vásárlók Egyesülete segít leegyszerűsíteni a választást.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!