5 legjobb krokett a szaftos sült mellé

Így, az ünnepek előtt érdemes végiggondolni, mit adjunk a főételek mellé. Mi nagyon szeretjük a krokettet, ezért ajánlunk is egy párat, hátha jól jön az ötletelésnél. (x)

Általában burgonyából készül, de tehetünk hozzá más zöldséget is, sőt, sajttal megtöltve vagy csak reszelt sajttal gazdagítva még izgalmasabb ízeket érhetünk el. A sütőolaj kiválasztására érdemes több időt fordítani! A ropogós krokett leginkább szaftos húsok mellé illik, de külön majonézes mártást vagy más mártogatóst is készíthetünk hozzá, mert enélkül elképzelhetetlen lenne. Nézzétek, ezek a mi kedvenceink!

  1. 1.

    A legegyszerűbb krumplikrokett

  2. 2.

    Spanyol sonkás krokett

  3. 3.

    Sonkás-sajtos krokett

  4. 4.

    Sütőtökös krokett keleties mártogatóssal Lakatos Márktól

  5. 5.

    Burgonyakrokett Szívecske konyhájából

Válaszd a főzéshez, sütéshez a Vénusz 100% első préselésű finomított étolajakat! Tudj meg többet a Vénuszról ITT.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...