Top 7 keksz uzsonnára 150 kcal alatt

Fogyókúra idején gyakran okoz gondot a kisétkezések összeállítása. Mutatunk most néhány kekszreceptet, amelyek tökéletesen alkalmasak a tízórai vagy az uzsonna szerepére!

Fogyókúra idején különösen fontos a napi ötszöri étkezés. E téren a legtöbb fejtörést általában a tízórai és az uzsonna kitalálása okozza.

Ötletadó segítségül receptjeink közül kiválogattam most 7 db, adagonként kevesebb, mint 150 kcal energiatartalmú keksz receptjét. Ez a kalóriatartalom jól beilleszthető tízóraira vagy uzsonnára a napi 1400-1600 kcal-os testsúlycsökkentő étrendbe.

A kekszek további előnye, hogy gyorsan, egyszerűen elkészíthetőek, sokáig elállnak és jól szállíthatóak, azaz gond nélkül vihetjük magunkkal őket hétköznap a munkahelyünkre. Tényleg ideális megoldást jelentenek a gyors, maceramentes köztes étkezésekre.

Készítsétek el az alábbi kekszek valamelyikét, a fogyasztásnál persze figyeljetek az adagnagyságra!

Olvasd el!

7 egyszerű lépés a sikeres fogyáshoz

  1. 1.

    Diétás kókuszos süti Fitlextől

  2. 2.

    Cukormentes szupergyors zabpehelytallérok

  3. 3.

    Babasüti almából

  4. 4.

    Almás-zabpelyhes keksz

  5. 5.

    Édes zabfalatok

  6. 6.

    Keksz rózsával és kardamommal

  7. 7.

    Diétás cookie reform módra

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...