7 laktató rakott hús, ami garantáltan szaftos marad

A rakott hús egy laktató, gazdag és viszonylag olcsó (bár már semmi sem olcsó) comfort food, amelyre szinte lehetetlen ráunni.

A rakott hús minden magyar szívéhez közel áll, hiszen egy komfortos, családbarát ételről van szó, amely viszonylag könnyedén elkészíthető a sütőben. Ha te is készítenél belőle egy jó nagy adagot, akkor válassz az alábbi rakott hús receptekből.

  1. 1.

    Lacikrumpli újratöltve

  2. 2.

    Emeletes csirkemelltorta

  3. 3.

    Rakott édesburgonya csirkemellel

  4. 4.

    Sajtos-gombás rakott csirkemell

  5. 5.

    Füstölt sajtos csirkemell krumplipürén

  6. 6.

    Klasszikus szerb gyuvecs

  7. 7.

    Rakott sertéstarja

Még több rakott hús itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...