7 krémes panna cotta, mely fantasztikus ízekkel kényeztet

Nemcsak a nyári hőségben esik jól egy selymes, krémes panna cotta, hanem az őszi bekuckózások alkalmával is! Egy rendkívül sokoldalú és egyszerű édességről van szó, így kedvedre variálható.

Ha édes krémekről van szó, akkor kétségkívül meg kell említenünk a panna cottát, mely textúrájával, különleges formájával és eleganciájával mindenkit elkápráztat. Az alábbiakban mutatunk neked klasszikus panna cotta receptet, de narancsos és erdei gyümölcsös is helyet kapott a listánkon! Neked melyik édes krém lesz a kedvenced?

  1. 1.

    Klasszikus panna cotta

  2. 2.

    Kókusztejes-zöldcitromos panna cotta

  3. 3.

    Erdeigyümölcs-zselés panna cotta házi mandulatejből

  4. 4.

    Narancsos pana cotta rummal

  5. 5.

    Gránátalmás panna cotta

  6. 6.

    Áfonyás panna cotta

  7. 7.

    Panna cotta kardamommal

Még több panna cotta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...