8 guszta minestrone a sűrű zöldséglevesek szerelmeseinek

A minestrone lényege, hogy mindig az éppen szezonális friss és zsenge zöldségek kerülnek bele: nem muszáj, hogy paradicsomos legyen, de legtöbbször kerül bele, ugyanúgy, ahogyan valamiféle hüvelyes (bab, csicseriborsó) és némi parmezán is. Engedd el a fantáziád!

  1. 1.

    Minestrone, ahogyan mi szeretjük

  2. 2.

    Csicseriborsós minestrone

  3. 3.

    Mindent bele minestrone

  4. 4.

    Klasszikus minestrone leves

  5. 5.

    Minestrone ricottás tortellinivel

  6. 6.

    Minestrone leves kora őszre

  7. 7.

    Téli minestrone Anna konyhájából

  8. 8.

    Minestrone leves pestós baguette-tel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...