9 lélekmelegítő forró ital, amit szürcsölhetünk a hidegben

Nincs is jobb egy nagy bögre forró csokinál, forralt bornál vagy teánál, amikor a kinti idő egyre hidegebbre fordul. A korán sötétbe boruló napok végén, két kezünkbe fogva a forró bögrét, lazítsunk a lenti italok egyikével a kanapén.

  1. 1.

    Krémes forró csokoládé

  2. 2.

    Egyszerű forró csokoládé házilag

  3. 3.

    Hétköznapi forró csoki

  4. 4.

    Chilis forró csokoládé CulinaRita konyhájából

  5. 5.

    Chilis forró csokoládé

  6. 6.

    Karácsonyváró fűszeres forró csoki

  7. 7.

    Selymes vajsör tejjel

  8. 8.

    Vajsör

  9. 9.

    Lélekmelengető forralt fehérbor

Legújabb receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Díszített focaccia sajtkrémes alappal

Én a tésztából tettem el egy darabot, és fonást is készítettem rá. Tetszőlegesen díszítettem, saját ötlet alapján. Nagyon finom ízt ad neki a rozmaringág. Úgy összességében az ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

5 medvehagyma-lelőhely országszerte, ha te magad szednéd

A medvehagyma igazi tavaszi csemege, ami remekül feldobja a már megszokott ízeket, ezért érdemes belecsempészni néhány ételbe, legalább kísérletező jelleggel. Március vége és április eleje hagyományosan a medvehagymaszezon legmeghatározóbbja, szóval irány az erdő, ha magad szednéd!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti vendégváró őzgerinc

Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!